Ultimul weekend al Brumărelului s-a dovedit a fi scena perfectă pentru noua ediție a atelierului de inițiere în trasee nemarcate organizat de CAR București pentru membrii clubului.

🎯 Ne-am stabilit ca obiectiv (și ne place sa credem că l-am atins) exersarea celor mai apreciate tehnici alpine pretabile celor mai des întâlnite situații, cu scopul final de a crește siguranța, încrederea și autonomia participanților în teren de aventură.

🏋️ In ziua de sâmbătă, s-au desfășurat ateliere de regrupări, protecții, cățărat, filat, rapel și noduri în Cheile Râșnoavei. În ziua de duminică, echipele formate din două persoane însoțite de un membru cu experiență au luat cu asalt versantul vestic al Pietrei Craiului parcurgând zone precum Canionul lui Anghelide, Brâul de Mijloc, Padina lui Călineț, Valea Podurilor, Padina Lăncii și Vâlcelul cu Fereastră, unde au fost puse în aplicare tehnicile exersate cu o zi înainte.

🐒 În total, s-au adunat 30 de membri care au desfășurat aceste activități și poate n-o să vă vina să credeți, dar s-au și întors la fel de mulți acasă, teferi.

🤓 Pentru cei ce vor să aprofundeze informațiile parcurse în weekend le recomandăm:

🏆 Nemărginite mulțumiri tuturor, atât pentru interesul crescut de care s-a bucurat acest eveniment, cât și numărului uriaș de membri cu experiență care au muncit din greu la organizarea făra cusur a acestuia cu mărinimie, energie inepuizabilă, jovialitate și pasiune.

La cât mai multe aventuri!