Dacă îți place ce facem, ne poți susține redirecționând gratuit către noi 3,5% din impozitul pe venit.

Completează online formularul de aici și trimite-l pe adresa [email protected]

SAU:

Trimite chiar tu formularul 230 direct la ANAF folosind una din modalitățile de mai jos:

  • La ghișeu sau prin poștă: descarcă acest formular în format PDF, printează-l, completează-l, semnează-l si depune-l la Administrația Financiară a localității tale de domiciliu. Mai multe detalii aici.
  • Online prin SPV (Spațiul Privat Virtual), dacă ești înregistrat ca utilizator (în acest caz descarcă acest PDF inteligent și deschide-l cu Adobe Acrobat)
  • Online în portalul e-guvernare.ro dacă ai certificat digital calificat

Data limită pentru expedierea poștală și depunere online este 25 mai 2023.

Despre noi

Filiala București a Clubului Alpin Român a fost fondată în anul 2021, din dorința de a uni și a crește comunitatea montană și de cățărători din zonă.

Scopul principal al Clubului Alpin Român - Filiala București este de a-i susține și îndruma pe iubitorii de munte dornici să facă trecerea de la drumeție la activități montante mai interesante, dar care implică și un grad de risc mai mare - risc care poate fi gestionat corespunzător numai prin însușirea corectă a tehnicilor specifice pentru parcurgerea fiecărui tip de traseu în parte.

În acest sens, Clubul Alpin Român - Filiala București organizează la intervale regulate ateliere de inițiere în alpinism, escaladă sportivă, tranziție de la cățărarea în sală la cățărarea pe stâncă pe mai multe lungimi, deplasare în trasee nemarcate/de aventură, cățărare pe gheață etc.