Ne bucurăm că te-ai hotărât să faci parte din comunitatea Clubului Alpin Român - Filiala București.

Filiala București a Clubului Alpin Român a fost fondată în anul 2021, din dorința de a uni și a crește comunitatea montană și de cățărători din zonă.

Scopul principal este de a-i susține și îndruma pe iubitorii de munte dornici să facă trecerea de la drumeție la activități montante mai interesante, dar care implică și un grad de risc mai mare - risc care poate fi gestionat corespunzător numai prin însușirea corectă a tehnicilor specifice pentru parcurgerea fiecărui tip de traseu în parte.

În acest sens, Clubul Alpin Român - Filiala București organizează la intervale regulate ateliere de inițiere în alpinism, escaladă sportivă, tranziție de la cățărarea în sală la cățărarea pe stâncă pe mai multe lungimi, deplasare în trasee nemarcate/de aventură, cățărare pe gheață etc.

Procedura de înscriere

Pasul 1: Descarcă și completează cerere de înscriere

Pasul 2: Plătește taxa anuală și taxa de înscriere

Achită taxele, conform regulilor menționate mai jos, în contul:

 • Clubul Alpin Român Filiala București
  RO84BTRLRONCRT0608231601
  Banca Transilvania

Taxe:

 • Cotizația anuală: 150 RON
 • Taxa de înscriere: 50 RON

Reduceri:

Notă: reducerile nu se cumulează, aplicându-se reducerea cea mai mare

 • Beneficiezi de 10% reducere la cotizația anuală dacă o plătești până la 31 ianuarie. Total 135 RON.
 • Cotizația anuală pentru minori, elevi si studenți este de 75 RON. Nu se aplică reducerea de 10% deoarece reducerile nu se cumulează, aplicându-se reducerea cea mai mare.
 • Pentru familii: Primul membru plătește cotizația întreagă. Al doilea si următorii membri ai familiei care doresc sa facă parte din Clubul Alpin Roman beneficiază de o reducere de 50% atât la taxa de înscriere cât și la cotizația anuală.
 • Persoanele fără venituri: taxă de înscriere 25 RON și cotizație anuală 75 RON.

Pasul 3: Trimite-ne documentele

Trimite cererea de înscriere, dovada plății precum și o fotografie digitală tip pașaport care va apărea pe legitimația de membru la adresa [email protected].

Persoană de contact: Ionuț Crăciun, Secretar CAR București, 0726489124