Tabăra s-a terminat cu bine si cu succes!

24 de oameni din toate colțurile CAR-ului s-au înhăitat la ceea ce va deveni aventura fiecărei veri. Împreună, am scormonit sub fiecare piatra și in fiecare gaură în căutarea senzațiilor.

📚 #eduCAR a plutit in aer, au avut loc ateliere de escaladă sportivă, multi-pitch și teren de aventură, pe bandă rulantă.

🏕️ Cabanierul a fost o gazdă pe cinste, ne-a răsfățat pe de-a dreptul cu mâncăruri și băuturi pe alese, ne-a așteptat mereu cu bratele deschise si ceva cald.

🤑 Vă mulțumim din inimă pentru donații, vor fi fructificate la maxim! Comunitatea alpină va evolua un pic mai frumos mulțumita vouă!

🏆 Mulțumiri pentru eforturile depuse pentru efectuarea turelor organizate: Alex Coman. Alex Racoți, Andrei Dumitrache. Bogdan Tudor Sandu. Cătălin Silviu Boroi. Dacă am uitat pe cineva, sa știți că vă suntem oricum recunoscători 🙂

🙌 S-au făcut drumeții, peripeții, prietenii, explorări, cățărări de toate felurile si grătare cât vezi cu ochii. S-a cantat, s-a distrat, s-a terminat. Si abia așteptăm s-o luăm de la capăt.

Ș-am încălecat p-o șa și v-am spus povestea așa!

Tabăra de vară a fost anunțată cu surle și trâmbițe:

🥳 Avem plăcerea de a vă invita in inima Builei, la prima ediție a ceea ce va deveni o tradiție. Hai sa fii pionierul fondator al taberei de vară a CAR Universitar București, ca tot e gratis!

🔥 OBIECTIV

Caterincă si budincă! In linii mari vrem să ne distrăm, să ne bucurăm de sălbăticie în munți și să ne cunoaștem mai bine. Dar nu scăpați așa ușor, #EDUCAR vibrează in noi asa ca plănuim sa includem o serie de ateliere și ture cu specific de educare si conștientizare pe parte de cunoștințe outdoor, drumeție, escaladă, multi-pitch și trasee de abrupt/nemarcate. Programul va fi definit în funcție de numărul de participanți. ​Nicio grijă, va fi transparență totală și vom lua pe cine vrem noi!

🏕 CAZARE

Vom sta la Cantonul Cheia, cu cortul sau prin mașini pe lângă canton. Alte soluții nu sunt, sunt kilometri întregi de păduri sălbatice de jur împrejur. Cu plăcere! Ce-i culmea e că o sa reușim să ajungem cu mașinile până acolo (majoritatea...) Semnal nu prea e 📵, dușuri montane în râu 🥶 sau cu șervețele umede, dar e posibil să rezolvăm ceva cu cabanierul. Vă ținem la curent!

🍗 MÂNCARE

Ne vom organiza împreună, va fi o combinație de șnițelele bunicii cu conserve, prăjituri de acasă, mâncare deshidratată și ce găsim prin pădure, dar cabanierul e o legendă și a zis că ne va face niște surprize.

🔧🔨🧨🪓🍻 ECHIPAMENT NECESAR:

Variază în funcție de alegerea fiecăruia cu privire la cazare și activitățile pe care si le propune. Avem încredere în voi că o sa luați tot ce aveți nevoie pentru 5 zile petrecute in mijlocul sălbăticiei, nu exagerăm. Acestea fiind spuse, aș vrea să reamintesc:

✅ Încălțăminte adecvată

✅ Haine impermeabile

✅ Lanternă frontală + baterii rezervă

✅ Echipament individual de cățărat

✅ Întăritor

❔ Pentru neclarități vă stăm la dispoziție

🎟️ ÎNSCRIERE ȘI DONAȚII

Participarea este gratuită și se adresează membrilor Clubului Alpin Român.

Fiecare participant poate dona cât consideră Clubului Alpin Român pentru a încuraja dezvoltarea comunității alpine romanești și demararea a cât mai multor astfel de inițiative.

💰 Donațiile se fac in contul CAR: RO23RNCB0073049975210001. Specificați, vă rugăm, la detalii: "Donatie Tabara de vara CAR Univ Buc 2021"